Acest site este cofinanţat din Fondul SocialEuropean prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Campanie - Grupul Școlar Industrial Nicolae Ciorănescu

CAMPANIE 27 IANUARIE 2015

Grupul Școlar Industrial Nicolae Ciorănescu

Cea de-a patra campanie de informare și conștientizare organizată în cadrul acestui proiect s-a desfășurat în data de 27.01.2015, în incinta Grupului Școlar Industrial Nicolae Ciorănescu din Târgoviște.

La campanie au fost prezenți din partea firmei S.C. ESTETIC CLAS S.R.L. responsabilul comunicare și promovare, coordonatorul de activități și unul dintre experții consiliere. Elevii claselor a XI-a și a XII-a au fost dornici să participe la această activitate, la campanie prezentându-se un număr de 52 elevi.

Acestora le-au fost prezentate informațiile cu privire la scopul proiectului aflat în implementare, modalități de facilitare a tranziției de la statutul de elev la cel de angajat și altele. Ca și materiale suport în prezentare au fost susținute două Power Point-uri cu titlul ,,Tranziția de la statutl de elev la cel de angajat''.

Obiectivele propuse au fost îndeplinite, elevii s-au dovedit a fi receptivi la informațiile prezentate, aceștia adresându-ne numeroase întrebări.

Surpriza cea mai mare pentru elevi a fost apariția gustărilor și a prăjiturilor livrate de către firma de catering.